CAFETERIA ÜZEMELTETÉS EGYSZERŰBBEN

Hogyan lehetséges ez?

A vállalkozásoknál a cafeteriával kapcsolatot adminisztrációs feladatokat a HR osztály (vagy ennek megfelelője) végzi el, a könyvelésbe csupán ennek eredménye érkezik meg.

A WEBcafeteria rendszer interneten elérhető

Nincs szükség programtelepítésre, a központi ügyfélszolgálat leveszi a válláról a szoftver támogatási feladatokat.

A WEBcafeteria rendszert a munkavállalói üzemeltetik

A WEBcafeteria ügyfélszolgálatának technikai támogatásával. Így önnek az esetleges év elején szükséges beállításokat kivéve nincs munkája vele.

A WEBcafeteria rendszer biztonságos

A rendszer banki szintű biztonsági megoldásokat alkalmaz, és igazságügyi informatikai szakértő rendszeresen felülvizsgálja.

A WEBcafeteria rendszer adatai betölthetők a nagyobb könyvelő-, és bérszámfejtő szoftverekbe

Így nincs szükség adatrögzítésre, a betöltő modul használatával néhány gombnyomással a szükséges adatok bekerülnek az ön által használt könyvelési és bérrendszerbe.

A WEBcafeteria rendszer további előnyei:

Volt már ideje kiszámolni, hogy a jelenleg használt alkalmazására mennyi időt és energiát fordít havonta? És azt kiszámolta, hogy a jelenlegi hiányosságok "mennyibe kerülnének" egy revízió alkalmával?

 • Költségcsökkentés: A feldolgozási idő rövidül. Mivel az adatokat keletkezési helyükön rögzíti a rendszer, ezért kevesebb hiba fordul elő, ezáltal a hibák korrigálására fordítandó erőforrás is kevesebb lesz.
 • Soha nem kerül bajba egy esetleges adó- vagy munkaügyi ellenőrzés során. A WEBCAFETERIA mindig a hatályos jogszabályoknak meglelő beállításokkal működik, így Ön nyugodt lehet, hogy az összes szükséges dokumentum és nyilvántartás a nap 24 órájában a rendelkezésére áll.

Hónap végén már rettegéssel tölti el, hogy a vidéki telephelyekről késedelmesen beérkező munkaidőnyilvántartási adatok miatt ismét kapkodnia kell majd az utalványrendelésekkel?

 • Rugalmasság térben és időben: az internet elterjedésével gyakorlatilag bárhonnan (irodából, utazás közben vagy akár otthonról) a nap bármely szakában elérhető. Több telephellyel rendelkező, nem állandó munkahelyen dolgozó vagy otthon dolgoztató cégek esetében kifejezetten ajánlott a WEBcafeteria használata.

Az év vége közeledtével álmatlan éjszakákat okoz a stressz amiatt, hogy hamarosan újra kell nyilatkoztatni a teljes munkavállalói állományt?

 • Decentralizálódnak az adminisztratív jellegű feladatok. Egyidőben akár az összes munkavállaló elkészítheti saját nyilatkozatát. A központi HR által kiadott jogosultságok alapján az ügyfelének vagy önnek gyakorlatilag csupán felügyelnie kell a rendszert.
 • Minden funkció benne van, amelyre a cafeteria-rendszer bevezetése és üzemeltetés során szüksége lehet:
  • Beállíthatja a különböző cafeteria-csoportokhoz tartozó juttatásokat és azok költségeit.
  • Elkészítheti a munkavállalók nyilatkozatait és az összes szükséges dokumentumot, melyet a jogszabályok előírnak (hozzátartozói nyilatkozatok, önkéntes pénztári nyilatkozatok, önkéntes pénztári belépési nyilatkozatok és munkáltatói szerződések, stb.)
  • Havonta elkészítheti a pénztári feladási listákat és on-line rendelhet étkezési- és egyéb utalványokat.
  • Percek alatt elkészítheti a kilépő dolgozó elszámolását az addig igénybe vett juttatásokról.
  • Elkészítheti a SZÉP-kártya megrendeléseket és adatfeltöltéseket a kártya kibocsátó részére.
 • Bármilyen bérszámfejtő rendszerhez illesztheti, tehát Ön nyugodtan használhatja tovább megszokott bérprogramját, a WEBcafeteria állományából pedig havonta feltöltheti a szükséges adatokat.

Összefoglalva:

A Web-Cafeteria egy online szoftver szolgáltatás, amely az év 365 napján, a nap 24 órájában bárhonnan elérhető, csupán élő internetkapcsolatra van szükség. A WEBcafeteria az Ön számára a legjobb választás, mert:

 • Megkíméljük Önt attól, hogy saját informatikust, programozót alkalmazzon,
 • figyelünk Ön helyett az aktuális jogszabályi változásokra, és folyamatosan frissítjük az alkalmazást.
 • Elvégezzük Ön helyett az ügyfélszolgálati feladatokat.
 • A jogszabályi követés miatt elkerüli az esetleges hatósági ellenőrzések során felmerülhető hiányosságokból keletkező büntetéseket.